Adelea De Esoterische Webwinkel

Over ons

Over ons

Sinds 2014 runnen we Adelea – esoterischewebwinkel.nl. We hebben in die tijd veel geleerd over oude culturen en tradities die goed zijn voor je lichaam, geest en ziel. Deze kennis willen we dan ook in de vorm van prachtige artikelen aan je doorgegeven.

Onze duik in de esoterie en spiritualiteit heeft onze webwinkel in de drukte van het dagelijks leven gemaakt tot een klein eiland van rust. We werken er dan ook elke dag aan om artikelen te kunnen leveren die je helpen je eigen persoonlijke ruimte van vrede en spiritualiteit te vinden.

Om nieuwe, mooie dingen van over de hele wereld voor je te vinden, bezoeken we regelmatig beurzen en distributeurs, met wie we eerlijke en langdurige relatie’s aangaan. We selecteren onze artikelen op basis van kwaliteit. We zijn ervan overtuigd dat goede kwaliteit heel belangrijk is, omdat het je de meeste plezier geeft.

Moderne levenskunst hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bestel al het beste voor je lichaam, je geest en je ziel, ontspannen vanuit huis, zonder tijdsdruk, verkeer of het vervoeren van tassen. Als geleverde artikel(en) niet aan je wensen en ideeën voldoen kun je deze altijd retourneren.

Trouw blijven aan jezelf en plezier hebben met wat je doet, is de reden voor ons om onze reis door de spirituele wereld steeds dieper en dieper voort te zetten. Om er voor je te zijn met steeds weer nieuwe, geweldige artikelen!

Wij wensen je dan ook veel rust en stilte, gedurende de reis door ons assortiment.

Waterval

Team
Adelea – esoterischewebwinkel.nl