Adelea De Esoterische Webwinkel

Cacao

GEZONDE, HEERLIJKE, MEDICINALE DRINKCHOCOLADE

Verbeter je gezondheid, met een kopje vol liefde

KRACHTIGE HARTOPENER
VERSTERKT SPIRITUALITEIT
VERBETERD CREATIVITEIT
ENERGIE BOOSTER
SUPERFOOD

Cacao ceremonie

FILOSOFIE

Onze missie is om bij te dragen aan een gezonde levensstijl en je te ondersteunen op je spirituele reis. We willen dat je in alle opzichten de beste versie van jezelf bent; fysiek, mentaal en spiritueel. Daarbij het leven beschermen van inheemse Maya-stammen en hun duurzame boslandbouw ondersteunen.

Cacao

HEILIGE CACAO

De oude Maya-landen, zoals we die nu kennen zijn: Mexico, Belize, Guatemala. Cacao komt oorspronkelijk uit deze regio van de wereld. De Theobroma Cacaoboom wordt “Cucu” genoemd en wordt beschouwd als een heilige boom. Bij het planten van nieuwe cacaobomen wordt er een prachtige ceremonie gehouden door de inheemse Maya-stammen als de Mopan & Quechie, waarbij de geesten worden gevraagd om voorspoed bij toekomstige opbrengsten. De heilige cacaodrank wordt gedronken bij alle vieringen binnen hun gemeenschappen en verschillende kruiden worden toegevoegd voor verschillende doeleinden.

HEILIGE CACAO

DUURZAAM

Het eren van een natuurlijke benadering van landbouw is een diepgeworteld geloof bij alle boeren. Alle ingrediënten zijn duurzaam geteeld. 100% vrij van GGO’s, chemicaliën en pesticiden. De eeuwenoude plantenwijsheid en het belang van duurzame landbouw wordt van generatie op generatie doorgegeven. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd, waarbij de boeren en leveranciers hun product hebben getest volgens de hoogste normen. Alleen de beste kwaliteit, met het hoogste voedingsprofiel, wordt geselecteerd. Een premium product voor de voeding van uw lichaam, geest en ziel.

Cacao boeren

STEUN INHEEMSE STAMMEN

De inheemse Maya-stammen beschouwen Cacao als een heilige voedselbron. Met bewustzijn, liefde en diep respect voor de plantengeest “Espiritu Cacao”, wordt de cacao gedeeld in de gemeenschap. De energie en kennis van de plant wordt op een heilige manier gedeeld en overgedragen gedurende het hele proces van boer tot consument, om niet alleen het oorspronkelijke voedingsprofiel te behouden en de genezende krachten van dit heilige plantenmedicijn te verspreiden, maar ook om de plantgeest “Moeder Cacao” te levend te houden.

Door verder te gaan dan Fairtrade en de cacaobonen rechtstreeks van de inheemse Maya-stammen te betrekken en de boeren voor hun speciale bonen boven de marktprijs te betalen, eren we hun harde werk en stellen we hen in staat rechtstreeks terug te investeren in hun gemeenschap. Zodat ze hun inheemse levenswijze kunnen behouden. Een directe band met de boerenfamilies is van het grootste belang om een eerlijke, duurzame, cacaoteelt in stand te houden.

Cacao boeren familie
Vegan
Natural
Gluten free